Verbouw woonboerderij

zuidzijde voorheen oostzijde voorheen oostzijde aangepast

Deze woonboerderij is in 2003 aangekocht door de fam. Bosma.

De nuttige woonruimte is aanzienlijk uitgebreid door in de schuur, direct achter de bestaande woonvertrekken een verkeerszone te maken die de oude woonvertrekken aan de voorzijde (zit- en werkkamer verbindt met de nieuwe woonvertrekken in de schuur.

Door het rieten dak tot 5,5 meter hoogte open te snijden valt zoveel licht binnen dat ook het erf aan de westzijde met dat aan de oostzijde lijkt te zijn verbonden.

Deel dit project:

Geïnteresseerd? Contact opnemen

Meer weten over dit project of wat Architectenbureau Lútsen Wijma voor u kan betekenen?
Vul onderstaande velden in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

drempel om mensen en robots te onderscheiden

Meer over Verbouw