PV-schuur

December 2015 is gestart met de bouw van een vrijstaande schuur achter de in 2008 opgeleverde woning aan it Utein in Oudega (Sm). Door de 53 PV-panelen op het dak van de schuur wordt de woning Energie-Neutraal gemaakt.

Met veel waardering voor het vakmanschap en de betrokkenheid van Harry en Foppe van Aannemersbedrijf de Wal is de bouw van deze schuur in ca. 2 maanden tijd afgerond.

Doordat de PV-panelen bij het ontwerp als uitgangspunt voor de maatvoering zijn genomen oogt deze schuur als één groot PV-paneel.

Het toepassen van Zonne-energie op gebouwen kán dus esthetisch een fraai resultaat opleveren!

Deel dit project:

Geïnteresseerd? Contact opnemen

Meer weten over dit project of wat Architectenbureau Lútsen Wijma voor u kan betekenen?
Vul onderstaande velden in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

drempel om mensen en robots te onderscheiden

Meer over Divers