Woning te Oudega

overzicht schuur schuur woonkamer

Aan It Utein in Oudega is een nieuwe woning gebouwd op de plaats van een 200 jaar oud vervallen huisje met schuur/stalruimte. Het uiterlijk refereert aan de afgebroken woning met schuur.

De nieuwe woning is gebouwd rondom de hoofdthema's licht en ruimte. Het 'huis' is één grote open ruimte waarin op sfeervolle wijze gewoond kan worden. De 'schuur' biedt onderdak aan het werken, slapen en de garage.

De woning wordt verwarmd door middel van een 3- tal bodem-warmtewisselaars tot een diepte van 85 meter.

December 2015 is gestart met de bouw van een vrijstaande schuur. Door de ca. 50 PV-panelen op het dak van de schuur wordt de woning Energie-Neutraal gemaakt.

Kijk voor deze schuur onder "diversen"

Deel dit project:

Geïnteresseerd? Contact opnemen

Meer weten over dit project of wat Architectenbureau Lútsen Wijma voor u kan betekenen?
Vul onderstaande velden in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

drempel om mensen en robots te onderscheiden

Meer over Nieuwbouw