Innovatie en trends in dienst van uw wensen

Onze ervaring is gebaseerd op de constante nieuwsgierigheid naar ontwikkelingen, trends en technieken. Het brengt ons de kennis van duurzame bouw- en installatietechnieken, in de samenwerking met verschillende disciplines en het uitvoeren co-producties. Daardoor kunnen wij omgaan met kleinere en iets grotere bouwprojecten, van particuliere woningen tot seriematig werk, kleine en grotere verbouwingen, utiliteitswerk en meer.

Een belangrijke verandering in de markt is de steeds toenemende belangstelling voor het hergebruiken en herbestemmen of de transformatie van bestaande gebouwen. Met de juiste aanpassingen kan een woning of gebouw langer en met meer comfort worden gebruikt. Keuzes die nu worden gemaakt bepalen de duurzaamheid van het gebouw in de toekomst. De keuze voor materialen, inzet van beschikbare energie, licht, ruimte en isolatie maken van je huis een thuis waar je je veilig voelt, waar je leeft, waar je geniet en duurzaam kunt blijven wonen.

Architectenbureau L. Wijma heeft een ruime kennis en ervaring in huis om deze innovaties op effectieve wijze in te zetten bij zowel nieuwbouw als verbouw. Waar nodig putten wij uit de expertise van gespecialiseerde partners uit ons netwerk.

De volgende artikelen geven een indruk van trends en ontwikkelingen die we in dienst van uw wensen kunnen inzetten.

Wilt u meer weten over één of meerdere van deze ontwikkelen en hoe deze binnen de nieuwbouw of verbouw van uw woning kunnen worden toegepast? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.